A 2020/2021-es tanév órarendje-óraterve


Az érvényes órarend-óraterv az alábbi címen érhető el:

ÓRAREND-ÓRATERV

Tanárok nevei - rövidítések

Átmenetileg (az órarend módosítása miatt) a gyakorlatok mellett az on-line tartott órákat is az "o" jelölés helyett teremsorszámmal jelöltük.További magyarázat:
/k órák: Kéthetente tartott órák. Hogy az aktuális héten megtartják-e, az órarend beállítását követően a naplóban megtekinthető, ill. az érintett tanár tud felvilágosítást adni.
mt (Mindennapos testnevelés): A testnevelés órák közül az összes AB osztályban, 9-es CDEG osztályokban és a KK osztályban 2 testnevelés órát kedd és csütörtök délután, a 8. órában összevontan tartunk. Ezek az órák bizonyos feltételek mellett kiválthatóak. További információt a testnevelő tanárok és az osztályfőnökök tudnak adni.
Az egyes osztályoknál látható "SNI óra csak néhány tanulót érint", nem a teljes osztály számára tartott kötelező foglalkozás.
Az órarendben a kéthetente tartott órákat a tanítási órát megfelezve jelöljük (ha a cella tetején van az óra, akkor az A héten, ha a cella alján látható, akkor a B héten van megtartva). Nem összekeverendő a csoportos foglakozásokkal. A megkülönböztetést segíti, hogy a csoportfoglakozásoknál szerepel az óránál a csoport azonosítója is.
Ahol "lyukas" óra látható, ott valószínűleg az előtte vagy utána következő gyakorlat kezdete vagy vége esik az "üres" órába. Az elméleti és a gyakorlati órák is 45 percesek, viszont a gyakorlatoknál nincs szünet, így a gyakorlatok nem mindig illeszthetők pontosan bele az órarendbe. Ez okozza az eltérést. Tehát valójában nincs ott lyukas óra és szám szerint nem is feltétlen olyan hosszú a gyakorlati óra, mint ahogy az órarendben megjelenik. A pontos időtartamot a Tanüzembeosztás tartalmazza, melyet megosztanak a tanulókkal is.
Ha további kérdése van, a KÉRDEZZ-FELELEK rovatban felteheti.
Ezen kívül lehetnek változások-eltérések az órarendben.